Як правильно сушити ягоди глоду

Якщо погода не сонячна – можете сушити глід в духовці. Це треба робити в кілька етапів, при температурі лишень 30 градусів за Цельсієм ще 4-6 годин. Стежте за вологістю 3-5 діб.

Як правильно пити чай з глоду?

Рекомендовані дози для дорослих та підлітків віком 14 – 18 років – по 1/3 – 1/2 склянки відвару 2 – 3 рази на день. Дітям 12 – 14 років і жінкам уперіоди вагітності та годування груддю рекомендують вживати по 1/8 – 1/4склянки настою 2 – 3 рази на день.

Скільки можна пити глід?

Приймати настоянку глоду в лікувальних і профілактичних цілях потрібно по 30 крапель, 3 або 4 рази на день, до прийому їжі.

Коли збирати плоди глоду?

Заготівля та зберігання сировини Збирання листя рослини здійснюється на початку цвітіння глоду до моменту, коли розкриваються його квітки. Плоди глоду заготовляють в кінці літа, з серпня по вересень. У цей період ягоди мають найбільшу концентрацію корисних речовин.

Як правильно сушити глід у домашніх умовах – плодів, листя …
Правила приготування в домашніх умовах сушеного глоду: плодів, листя та квіток. Корисні властивості ягоди, способи зберігання.