Буряк у свіжому вигляді

Як зварити буряк щоб був смачний?

Кладете митий буряк в емальовану каструлю, заливаєте окропом так, щоб він покривав плоди. Чекаємо, коли закипить і варимо в киплячій воді 30 хвилин. Зливаємо воду і ставимо буряк під струмінь холодної води. Буряк охолоджується під водою приблизно 10-15 хвилин.

Що робити з буряком не втратив колір?

Підготовлені овочі відправляють у сковороду і обсмажують на олії. Потім до суміші потрібно додати яблучний оцет – завдяки йому буряк зберігає свій натуральний колір і навіть стає ще яскравішим.

Як правильно вирощувати кормовий буряк?

Кормовий буряк сіють в рядки, зберігаючи відстань між рядками 45-50 см, а між рослинами в одному рядку — 10-15 см. Глибина закладення насіння повинна становити 3-4 см – чим легший ґрунт, тим глибше можна сіяти. Насіння можна висівати як вручну, так і за допомогою сівалки.

Кращі сорти буряка столового – фото, опис, відео та відгуки
Пізній високоврожайний сорт столового буряку для зберігання, перероблення та вживання у свіжому вигляді. Рослина потужна, формує однорідний і якісний урожай. Період вегетації триває 120-130 днів. Коренеплоди округлої форми, однорідні за розміром, з гладкою шкіркою, масою 250-400 …