У чому різниця між фуршетом та шведським столом?

Фуршет означає, що гості будуть їсти стоячи. На шведському столі обов'язково проводять зміну страв, іноді відбувається до 5 замін протягом одного прийому. При цьому гостям будуть запропоновані класичні варіанти обіду або вечері, що включають ситні супи, багатокомпонентні салати, гаряче м'ясо та рибу.22 жовт. 2021 р.

«Шведський стіл» – це поширений та улюблений у багатьох готелях, готелях та ресторанах спосіб подачі їжі, при якому готові страви з м'яса та риби, а також інші закуски знаходяться у вільному доступі та виставляються у спеціальному залі, де гості можуть вибрати та взяти собі для трапези то що більше подобається – це …

Шведський стіл, буфет – спосіб подачі їжі, при якому безліч страв виставляються поруч, і їжа розбирається по тарілках самими гостями. (Наприклад, на фуршеті). У багатьох країнах такий спосіб обслуговування називається буфетним. Похожі

Фуршетний стіл – це невимушена атмофсера та легке закусочне меню. У меню фуршету – міні-страви (закуски, гаряче, десерти) та напої. Краще віддати перевагу порційним закускам, які можна легко підхопити вилкою або взяти рукою.