Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах

Як замаринувати м’ясо для сушки?

Насправді все дуже просто. Візьміть шматок м'яса, який зручно порізати на невеликі тонкі скибочки (до 0,5 см), видаліть плівки та жир, промийте і просушіть. Наріжте тонкими смужками, складіть у миску та перемішайте з приправами. Поставте маринуватися в холодильнику не менше ніж на 9-12 годин.

Що робити щоб м’ясо було м’яким?

Не варто нарізати м'ясо на дрібні шматочки. Щоб м'ясо було м'яким при варінні, варіть його великим шматком, опустивши відразу в окріп. Через кілька хвилин зменште вогонь до мінімуму і варіть м'ясо до готовності під закритою кришкою. Це зробить м'ясо більш соковитим, а додані до бульйону спеції нададуть м'ясу аромату.

Як приготувати м’ясо свинини на сковороді?

М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.

В’ялене м’ясо в домашніх умовах: рецепт м’ясного …
В’ялене м’ясо в домашніх умовах – крок 1. Перед тим, як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах, приготуй розсіл, в якому воно буде маринуватися. Для цього у воду насип сіль із розрахунку 5 ст …