Як розрахувати кількість напоїв на захід?

Точніший розрахунок можна зробити, якщо ви знаєте, скільки серед запрошених чоловіків і жінок:

  1. на одного чоловіка: горілки – 300–500 мл, вина – 500 мл, шампанського – 200 мл;
  2. на одну жінку: горілки – 100–150 мл, вина – 450–500 мл, шампанського – 250 мл.

ДЛЯ 50 ГОСТЕЙ: Вино – 38 л/55 бут Міцний алкоголь – 25л/29 бут Безалкогольні напої – 75 л/75 бут

І одне з найпідступніших питань – розрахунок алкоголю на кожну людину на бенкет. … Слід дотримуватись такої схеми для заходу, що триває близько 5-6 годин:

  1. 1 пляшка горілки на двох гостей;
  2. 1 пляшка шампанського на 2-3 гостей (залежить від публіки);
  3. 1 пляшка вина із розрахунку на 1 гостя.