Скільки можна зберігати варення з аличі з кісточками

Скільки варити аличу?

Набираємо в каструлю води і доводимо її до кипіння. Як тільки вода закипить, додаємо аличу і лишаємо її на 5 хвилин в киплячій воді. Кеш

Що можна закрити з аличі?

Алича на зиму: варення, соус, маринована алича, компот, ткемалі, кетчуп, алича, консервована з томатами на зиму, аджика з аличі на зиму З аличі можна зробити чудові зимові заготовки. Кеш

Як відділити кісточки від аличі?

Вимийте аличу, складіть її в каструлю, налийте води (приблизно одну склянку). Накрийте каструлю кришкою і поставте на плиту, включивши найслабший газ. Коли вода в каструлі закипить, зменшіть ще газ, нехай алича «томиться» протягом 20 хвилин. Цього часу достатньо, щоб алича розварилася і кісточки відійшли від м'якоті. Кеш

Скільки можна зберігати варення і чи можна їсти старе
Так, якщо варення варилося з великою кількістю цукру, то з часом воно може зацукруватися і стати дуже густим. Але їсти його все-таки можна, …