Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.Apr 22, 2020
Пиво Хмільне
- Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
- Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
- Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
- Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.
Jun 11, 2015
Чим більше варять сусло, тим краще буде смак пива. Ось чому сусло варять протягом 60 хвилин, а іноді й більше, щоб отримати найкращий кінцевий продукт.
Домашнє пиво і закон У Росії пиво для себе можна варити без обмежень. Відповідальність за своє здоров'я дорослі люди несуть у повному обсязі самостійно.