М’ясо великої курки

Як часто можна їсти куряче м’ясо?

Як споживання курятини впливає на організм людини Так, згідно з базою даних харчових продуктів Міністерства сільського господарства США, куряче м'ясо є чудовим дієтичним продуктом, який можна споживати щодня.

Як називається куряче м’ясо?

Курятина — м'ясо курей, цей вид пташиного м'яса є найпоширенішим у світі.

Яку частину курки не можна їсти?

Деякі внутрішні органи курки, такі як нирки, селезінка, трахея та легені, не рекомендується споживати. Вони можуть містити багато жиру, холестерину та інших непотрібних речовин, які можуть бути шкідливі для здоров'я людини.

М’ясо — Вікіпедія
М’ясо великої рогатої худоби залежно від віку і статі тварин поділяють на яловиччину дорослої худоби (волів, корів, биків) — від тварин віком від трьох і більше років, яловиччину молодняка — від 3 місяців до 3 років, і телятину — від 14 днів до 3 місяців.