Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як квасити капусту щоб була біла?
Капуста на славу вдається – але незадача: вона не така біла, як при сквашуванні у власному соку: просто сіль і просто капуста. Можливо, цей збіг – але факт: якщо нам хочеться істинно-білу, сніжно-білу капусту приготувати – краще квасити без моркви – і у власному соку.
Квашена капуста з буряком без цукру. Рецепт | Огородники
Квашена капуста з буряком без цукру. Рецепт Опубліковано: 12 квітня 2021 Збільшити текст У даній статті описаний рецепт корисної квашеної капусти з …