Капуста під гарячим маринадом

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.

Як приготувати мариновану капусту?

Приготувати маринад для капусти: закип'ятити 1 л води, додати сіль, цукор, масло рослинне, перець горошок чорний і запашний, дати прокипіти 2-3 хвилини, влити оцет. Гарячий маринад відразу вилити в капусту. Кеш

Скільки зберігається маринована капуста?

До речі, як це не дивно для багатьох звучить, але маринована капуста не така кисла, як її квашений побратим. У маринованій капусті залишаються всі корисні властивості свіжої. Якщо правильно зберігати цей продукт, то в ньому вони наявні навіть триваліший час, ніж у свіжій, — понад півроку.

Очень вкусный маринад для капусты – рецепт и фото
Можно добавить специи: душистый перец, лавровый лист, зонтики укропа и семена фенхеля по щепотке. Маринад для капусты готов. Заливаем овощи горячим маринадом, и оставляем на сутки, под гнет. Через сутки вкуснейшая ароматная хрустящая капуста готова!!! Ее можно разложить …