Кабачкова ікра, що з нею приготувати

Як їсти кабачкову ікру?

З чим їсти кабачкову ікру: Як закуска кабачкова ікра ідеально доповнить страви зі свинини, телятини, а також гарніри з картоплі та рису. Нерідко ікра також використовується в якості намазки на хліб.

Як приготувати кабачкову ікру на сковороді?

Підсмажити порізані кабачки в олії на окремій пательні. Скласти все в глибоку сковорідку, посолити, поперчити, додати трохи води і тушкувати протягом години. Стежити за рівнем рідини, якщо швидко випаровується – підливати трохи води. За 15 хвилин до закінчення тушкування додати томатну пасту і подрібнений часник.

Скільки треба готувати кабачкову ікру?

Кабачкова ікра з майонезом і морквою Викласти овочі у каструлю, додати цукор, посолити. Варити потрібно годину-півтори на слабкому вогні, не забуваючи помішувати.

Ікра кабачкова — 26 рецептів приготування, покрокові з фото …
Кабачкова ікра, як в магазині з помідорами. 1 год 20 хв 8. Смачну і корисну закуску можна приготувати з найпростіших і доступних овочів – кабачків і помідорів. Блюдо …