Чому диню треба їсти окремо від інших продуктів

Коли не можна їсти диню?

Диню не можна їсти годуючим мамам і немовлятам, оскільки вона погано засвоюється дитячим організмом. Не можна їсти диню при хворобах шлунка, нирок і жовчного міхура. Цей продукт також дуже погано поєднується з молоком і алкогольними напоями. Таке поєднання може накликати на вас діарею.

Як правильно їсти диню?

Через те, що в дині маса клітковини, вона вважається важким продуктом, і вживати її потрібно між основними прийомами їжі (за 2 години або через 2 години після їжі), інакше буде відчуття важкості в шлунку. Якщо змішати диню з алкоголем, ви гарантовано одержите тривале послаблення.

Для чого корисна диня?

Диня багата клітковиною, завдяки чому стимулює роботу кишечника. Плід містить фолат, вітамін К і магній, які життєво необхідні для здоров'я кісток. Диня знижує кров'яний тиск через високий вміст калію. Вона багата водою і електролітами, що корисно для підтримки балансу рідини в організмі.

Чому диню потрібно їсти окремо від інших продуктів
Правильно їсти диню необхідно між основними прийомами їжі – за 2 години до їжі або через 2 години після.