Чим заливати окрошку

Найпопулярніші інгредієнти окрошки – огірки, редис, зелень і варена картопля. Також холодний суп можна готувати з вареним м'ясом, курятиною або рибою. Всі ці продукти заливають квасом, кефіром, сироваткою або газованою водою.12 трав. 2020 р.

Що добавити в окрошку?

Окрошка класична: рецепт

  1. Картопля – 4-5 шт.
  2. яйця – 5 шт.
  3. редиска – 8-10 шт.
  4. свіжі огірки – 2-3 шт.
  5. варена або копчена ковбаса – 300 г
  6. пучок кропу
  7. пучок зеленої цибулі
  8. сіль за смаком

Кеш

Як приготувати смачну окрошку?

Рецепт приготування окрошки на квасі:

  1. Картоплю відварити до готовності. Остудити, почистити. Нарізати кубиками.
  2. Ковбасу нарізати кубиками. Яйця нарізати кубиками. Редис тонко нарізати. …
  3. Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. …
  4. Залити квасом, посипати зеленню. Подавати охолодженою зі сметаною.

Кеш

Як буде Окрошка на українській мові?

Тлумачення, значення слова «окрошка»: ОКРО́ШКА, и, жін. Холодна страва з квасу і дрібно порізаних овочів та м'яса. Російська кухня характерна великим асортиментом заправних супів.., першими стравами на квасі (окрошка, холодник, юшка з буряків і т.

Чим заправити окрошку: 3 простих варіанти | FoodOboz