Найпопулярніші інгредієнти окрошки – огірки, редис, зелень і варена картопля. Також холодний суп можна готувати з вареним м'ясом, курятиною або рибою. Всі ці продукти заливають квасом, кефіром, сироваткою або газованою водою.12 трав. 2020 р.
Що добавити в окрошку?
Окрошка класична: рецепт
- Картопля – 4-5 шт.
- яйця – 5 шт.
- редиска – 8-10 шт.
- свіжі огірки – 2-3 шт.
- варена або копчена ковбаса – 300 г
- пучок кропу
- пучок зеленої цибулі
- сіль за смаком
Кеш
Як приготувати смачну окрошку?
Рецепт приготування окрошки на квасі:
- Картоплю відварити до готовності. Остудити, почистити. Нарізати кубиками.
- Ковбасу нарізати кубиками. Яйця нарізати кубиками. Редис тонко нарізати. …
- Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. …
- Залити квасом, посипати зеленню. Подавати охолодженою зі сметаною.
Кеш
Як буде Окрошка на українській мові?
Тлумачення, значення слова «окрошка»: ОКРО́ШКА, и, жін. Холодна страва з квасу і дрібно порізаних овочів та м'яса. Російська кухня характерна великим асортиментом заправних супів.., першими стравами на квасі (окрошка, холодник, юшка з буряків і т.
Чим заправити окрошку: 3 простих варіанти | FoodOboz